Team

ERIC PLANTEMA

Eric Plantema is financieel econoom en heeft bijna vijfentwintig jaar ervaring in financiën, automatisering en online boekhouden. Zijn concept: voor ondernemers op maat een online boekhoudpakket inrichten, zodat ze met 5 minuten per dag en een half uur in de week, eenvoudig zelf hun administratie kunnen doen. Hierdoor verdubbelt hun inzicht en halveren de administratiekosten. Missing link bleef echter dat ondernemers nauwelijk hun cijfers bekijken om hun bedrijf bij te sturen. Dit probleem lost ProfitFirst eenvoudig op: niet sturen op cijfers maar op je bankrekeningen. Want daar kijk je als ondernemer toch al elke dag naar. ProfitFirst zet hiermee de accountancy wereld op zijn kop. Eric is één van de eerste Nederlanders die ProfitFirst gecertificeerd is en hij helpt jou graag aan meer winst, meer geld op de bank en aan minder stress.

FEMKE HOGEMA

Femke Hogema is oprichter van Profit First Nederland en mede-auteur van de Nederlandse editie van het boek Profit First. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. Ze is als geen ander in staat om complexe materie terug te brengen tot de kern. Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen. Toen ze in aanraking kwam met Profit First, was het alsof de hemel op aarde landde. Op deze methode heeft ze al tien jaar gewacht! Femke inspireert het liefste alle ondernemers van Nederland om Profit First te implementeren. Dat doet ze door te schrijven, te spreken en boekhouders en accountants in Nederland op te leiden tot Profit First Professional!

MICHAEL MICHALOWICZ

Mike Michalowicz is de auteur en mede-oprichter van Profit First. Hij schreef bestsellers als Surge, The Pumpkin Plan en The Toilet Paper Entrepreneur en runt inmiddels zijn derde miljoenenbedrijf: Profitfirstprofessionals.com. Eerder was hij columnist voor The Wall Street Journal. Mike adviseert de Nederlandse Profit First organisatie en haar klanten.

Ja, ik wil ook financiële rust en een winstgevender bedrijf en ontvang graag de 4 principes, waarmee je je bedrijf omvormt van een geldverslindend monster in een geldscheppende machine!

dit veld niet invullen s.v.p.